Hvorfor Bliss By Bech?

Jeg brænder for mit fag og ikke mindst mine kunder. Mit ønske er at forkæle og forskønne dig, med de bedste produkter og behandlinger. Med min baggrund som lægeeksamineret kosmetolog / makeup artist og vippetekniker, kræser jeg om dig med tilpasset specialbehandling. 

Hos mig er du i centrum, og i kyndige hænder. Jeg lægger vægt på en personlig og skræddersyet behandling. Jeg holder mig opdateret på de nyeste behandlinger og produkter, så jeg altid kan tilbyde dig det bedste. Du får altid råd og vejledning til din hud og produkter, så vi kan opnå de bedste resultater.

Skønhed og pleje er ikke kun mit arbejde, det er passionen i mit liv og min store interesse i hverdagen. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen. 

-Astrid Bech AugustinussenKalahari

Kalahari Spa serien er en helt unik wellness- og livsstilsserie fra Sydafrika. Serien er inspireret af Kalahari Ørkenens indfødte folk, Khoi San folket, som i tusindvis af år har anvendt ørkenens urter og planter til medicinske og kosmetiske formål. Derfor er der udelukkende anvendt rene planteolier og urteekstrakter fra Kalahari Ørkenen som plejer, nærer og fugter huden. En del af overskuddet fra salget af denne serie går til sociale projekter i Sydafrika.
Kalahari serien er baseret på 4 helt unikke signatur dufte der sender dine sanser på en helt uforglemmelig rejse

Perron Rigot

Perron Rigot™ anses for en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur. I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.